PRÀCTICA AL TRINQUET

                                     


                                                                         Pràctica al trinquet 


En la següent entrada hauríem de parlar sobre l'experiència al trinquet de la Universitat politècnica de valència, però el dia de la pràctica ens trobàvem en alerta roja per pluges i no vaig poder assistir a la pràctica.

És per això  que no parlarem sobre l'experiència personal i analitzarem una partida professional d'escala i corda.

La partida que analitzarem serà la Partida de semifinals de la XXIX edició de la Lliga Bankia d’escala i corda. Disputada al trinquet de Pedreguer el 25/07/2020 entre els equips de Puchol II, Tomàs II i Guillermo (roig) contra Francés, Nacho i Pere (blau).

Aquesta partida és la partida de tornada de semifinals i es disputarà a 60 jocs, ( els jocs es compten de 5 en 5 ).En el cas que guanye l'equip local haurà de jugar-se un allargament al millor de 3 jocs. És una partida Post confinament, i en el trinquet es permet l'entrada de públic, sempre amb mascareta i respectant les mesures de distanciament personal.

La partida començarà amb l'equip roig al rest, ja que després del sorteig, l'equip roig va decidir començar la partida restant, la qual cosa significa que l'equip blau començarà la partida al servei. Cal destacar que l'equip que està en el dau té la potestat de triar la pilota amb la qual es jugarà, i en aquest cas cada equip disposava d'una pilota nova, una semi nova i una desgastada.

El primer joc li ho anoten els jugadors de l'equip roig que van començar al rest després de dos bons punts del rest de l'equip roig Puchol II.

La partida va començar de manera igualada on el major avantatge entre equips sol es va allargar fins als dos jocs d'avantatge per part de l'equip blau, però ràpidament l'equip roig va aconseguir igualar la partida a 35. L'equip roig vènia de remuntar dos jocs en contra i després de la igualada, va aconseguir encadenar diversos punts bons i li va donar la volta al marcador, prenent avantatge de 3 jocs i col·locant en el marcador un resultat de 50 a 35.

Finalment l'equip blau va intentar escurçar distàncies, però després de guanyar un joc i col·locar el 50 a 40 en el marcador, l'equip roig va encadenar dos bons jocs que li van permetre sentenciar la partida amb un resultat final de 60 a 40 donant-los la victòria.


Comentarios

  1. Me parece super interesante esta entrada ya que Marcos nos cuenta como fue la experiencia viendo una partida de verdad de pilota. Nos transmite como fue la partida y por lo que leo parece que fue interesante. Me gustaría ir algún día también. La forma de redactar es correcta e interesante. Mi nota es un 9!

    ResponderEliminar
  2. Bona entrada Marcos, en poques línies has sigut capaç de descriure el transcurs del partir de forma breu i clara, permetent-nos conéixer tant el resultat com aquells fets d'importància i els canvis que hi van haver al marcador degut a la intensitat del partit. A més, em pareix interessant també que fas referència a les mesures per la COVID-19. Per ami aquesta entrada mereix un 9.

    ResponderEliminar
  3. M'ha agradat la descripció feta per Marcos de la partida que va observar de manera molt breu, això vol dir que estava molt concentrat veient-la i gaudint-la. Del mateix mode, ha descrit els moments més importants de la partida, per tant, la meua nota és un 9.

    ResponderEliminar
  4. Bona descripció de la teva experiència en el trinquet de la UPV. La informació que proporciones i la manera en la que ho expliques transme't les teves sensacions viscudes en aquella sessió. Enhorabona, un 9'5.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

ESPORTS NOUS • COEDUCACIÓ• DIVERSIÓ • EDUCACIÓ FÍSICA

ESPORTS INDIVIDUALS • ESPORTS COL·LECTIUS• PANDÈMIA